Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Photoshop Elements 9-10

Prijs: € 197

Het programma Photoshop Elements is opgebouwd uit 2 delen die nauw samenwerken:
1) het organiseergedeelte
2) het bewerkingsgedeelte

Het bewerkingsgedeelte bevat de meest gebruikte onderdelen van Photoshop, maar het is een stuk gebruiksvriendelijker dan het professionele programma. Wanneer je denkt dat het een “slap aftreksel” van Photoshop is, dan vergis je je. Photoshop Elements bevat alles wat je nodig hebt om foto’s goed te bewerken. Bovendien is de software heel vriendelijk geprijsd, vergeleken met die van Photoshop.

Structuur van de opleiding
Deze opleiding begint met een korte instructie-video waarin het leersysteem wordt uitgelegd. Verder bestaat de opleiding uit modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken.

In het organiseergedeelte laten we je o.a. zien hoe jij je steeds groter wordende collectie foto’s kunt sorteren, zodat je ze snel terug kunt vinden. Je leert ook hoe je ze, online of door te printen, met anderen kunt delen.

In het bewerkingsgedeelte kun je zien hoe je afbeeldingen kunt verbeteren en retoucheren, zodat je het beste uit je foto’s haalt. Ook leer je hoe afbeeldingen kunt verwerken in creatieve projecten, zoals bijvoorbeeld collages en wenskaarten.

Onderwerpen
In deze opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
 foto’s importeren vanaf je digitale camera
 een eigen catalogus aanmaken
 foto’s sorteren in albums en in slimme albums
 met de snelle fotobewerking je foto’s repareren
 foto’s corrigeren in de volledige fotobewerking
 afbeeldingsgrootte, dpi en ppi, wat is resolutie
 contrast en kleurcorrecties
 foto’s opslaan als psd en jpg
 foto’s rechtzetten en uitsnijden
 werken met lagen
 teksten toevoegen
 objecten uit de achtergrond halen
 klonen en retoucheren
 filters en effecten gebruiken
 cameravervormingen corrigeren
 met Photomerge foto’s samenvoegen
 foto’s als e-mailbijlage versturen
 foto’s printen
 presentaties en online albums maken
 collages en wenskaarten maken
 en meer….

De opleiding is gemaakt voor versie 9 en 10, maar ook goed te volgen met versie 7 of 8.

Oefenopgaven
Naast theorie, bestaat deze opleiding ook uit een aantal oefenopgaven. Zo kun je de aangeboden theoretische lesstof meteen uitproberen in de praktijk.

Vooropleiding
Om deze opleiding te kunnen volgen, heb je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt er van uit gegaan dat je al over enige kennis beschikt van het gebruik van je computer.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit acht modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module ben je gemiddeld drie tot vijf uur studietijd kwijt.

Proefles en start opleiding
U kunt een gratis les volgen door gebruik te maken van de button ‘Probeer gratis’. Via deze knop kun je ook meteen met de opleiding beginnen.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis enkel mondeling wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat je door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Het digitale leersysteem 
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan, zoals kabel. Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van je
Aan het eind van de opleiding word je gevraagd een feedbackformulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning
Wij bieden je technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven er naar je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen word je door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Aan deze opleiding is geen examen verbonden. Wel krijg je na het invullen van het feedback-formulier aan het eind van de opleiding, een digitaal certificaat toegestuurd.

Disclaimer © 2014
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Brooklyn Academy is powered by

Brooklyn Group B.V.

  • Van Deventerlaan 30 40
  • 3528 AE Utrecht
  • KvK 30278920
  • BTW nr. NL 8217.93.664.B01

Neem direct contact op

VOOR UW MEDEWERKERS

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

×
Studie als katalysator voor carrières

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

×
Direct Solliciteren

Geslacht*

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Mobiel*

Woonplaats*

Nationaliteit*

Via welke bron ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?*

Curriculum Vitae*

Beroep*

Motivatie*

×