Linkedin Twitter Google Plus Facebook

Photoshop CS6

Prijs: € 497

Adobe Photoshop CS6 is een beeldverwerkingsprogramma waarin je foto’s op een professionele manier kunt bewerken. Photoshop wordt wereldwijd gebruikt door professionele fotografen, serieuze amateur fotografen en ontwerpers, die hun afbeeldingen willen perfectioneren.

Het programma Bridge wordt standaard bij Photoshop geleverd. Bridge is een apart programma dat je helpt je foto’s op orde te brengen. Met Bridge kun je foto’s importeren van je camera, eigenschappen toekennen aan foto’s, foto’s hernoemen, opzoeken, organiseren etc.

Structuur van de opleiding
Deze opleiding begint met een korte instructie-video waarin het leersysteem wordt uitgelegd. Verder bestaat de opleiding uit modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Met behulp van de duidelijke videolessen leer je hoe Bridge werkt en hoe je met Photoshop foto’s kunt bewerken, verfraaien en veranderen. Naast theorie wordt er ook gebruik gemaakt van oefenopgaven.

Onderwerpen
In deze opleiding komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:
 foto’s importeren vanaf je digitale camera
 meta gegevens (kenmerken van de foto) veranderen bijvoorbeeld met behulp van een sjabloon
 afbeeldingsgrootte, dpi en ppi, wat is resolutie
 contrast en kleurcorrecties
 foto’s rechtzetten en uitsnijden
 selecteren
 werken met lagen
 lagen combineren en samenvoegen
 slimme objecten
 overvloeimodi
 objecten uit de achtergrond halen
 klonen en retoucheren van o.a. portretten
 filters en effecten gebruiken
 panorama foto maken
 teksten toevoegen
 omzetten naar zwart wit (met kleuraccent)
 werken met RAW
 RAW instellingen kopiëren
 witbalans bepalen
 en nog veel meer ………

Oefenopgaven
Naast theorie, bestaat deze opleiding ook uit een aantal oefenopgaven. Zo kun je de aangeboden theoretische lesstof meteen uitproberen in de praktijk.

Vooropleiding
Om deze opleiding te kunnen volgen, hen je geen specifieke vooropleiding nodig. Wel wordt er van uit gegaan dat je al over enige kennis beschikt van het gebruik van je computer.

Duur opleiding
De opleiding bestaat uit tien modules die weer onderverdeeld zijn in lesblokken. Per module ben je gemiddeld drie tot vijf uur studietijd kwijt.

Proefles en start opleiding
Je kunt een gratis les volgen door gebruik te maken van de button ‘Probeer gratis’. Via deze knop kun je ook meteen met de opleiding beginnen.

Didactisch model
Onderzoek toont aan dat slechts 5% van de kennis blijft hangen indien kennis enkel mondeling wordt overgedragen. Ons digitale leersysteem en onze opleidingen zijn zo ontworpen dat je door verschillende manieren van kennisoverdracht en oefeningen een zeer hoog leerrendement krijgt.

Het digitale leersysteem 
Ons digitale leersysteem werkt op elke PC of tablet met een internet verbinding. Wij bevelen een verbinding met hoge bandbreedte aan, zoals kabel. Het systeem is bijzonder eenvoudig in gebruik. Elke opleiding begint met een korte video waarin de werking en besturing van ons systeem wordt uitgelegd.

Wij leren graag van je
Aan het eind van de opleiding word je gevraagd een feedbackformulier in te vullen. Dit gebruiken wij om onze producten te verbeteren.

Ondersteuning
Wij bieden je technische ondersteuning via een in ons leersysteem geïntegreerde support button. Wij streven er naar uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Bij geselecteerde opleidingen word je door ons leersysteem op maat begeleidt via onze ingebouwde simulator. Wij bieden geen opleidingsinhoudelijke ondersteuning.

Digitaal certificaat van deelname
Aan deze opleiding is geen examen verbonden. Wel krijg je na het invullen van het feedback-formulier aan het eind van de opleiding, een digitaal certificaat toegestuurd.

Disclaimer © 2014
Deze pagina is auteursrechtelijk beschermd. Alle rechten worden door de uitgever uitdrukkelijk voorbehouden. Het is u niet toegestaan deze inhoud te verspreiden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Brooklyn Academy is powered by

Brooklyn Group B.V.

  • Van Deventerlaan 30 40
  • 3528 AE Utrecht
  • KvK 30278920
  • BTW nr. NL 8217.93.664.B01

Neem direct contact op

VOOR UW MEDEWERKERS

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

×
Studie als katalysator voor carrières

Uw naam *

Uw email *

Onderwerp

Uw bericht

×
Direct Solliciteren

Geslacht*

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer*

Mobiel*

Woonplaats*

Nationaliteit*

Via welke bron ben je bij Brooklyn Group terecht gekomen?*

Curriculum Vitae*

Beroep*

Motivatie*

×